Etiketë: bushati

Njihen patentat shqiptare në Greqi

Njihen patentat shqiptare në Greqi

Parlamenti grek ka miratuar Projektligjin e Ministrisë Greke të Infrastrukturës dhe Transportit për njohjen e ndërsjellë të lejeve të drejtimit midis Shqipërisë dhe Greqisë. Sipas marrëveshjes, qytetarët shqiptarë të cilët ...

Faqe 1 nga 5 1 2 5