Kontakt

I pari emision politik në Shqipëri, që prej 31 gushtit 1997 nga gazetari Blendi Fevziu!

Emisioni politik më i ndjekur dhe më i preferuar në ekranet shqiptare, si arena e politikës shqiptare, në vitin e tij të 15-të televiziv.

Që nga sezoni televiziv 2008/2009, “Opinion” erdhi në TVKLAN në katër takime çdo javë: të henë, të martë, të mërkurë dhe takimi tradicional i të enjtes mbrëma. Kjo strukturë e programit vazhdon edhe në sezonin aktual.

Çdo javë në studion e TV Klan, komente, analiza, debate, komente, intervista, personazhe, dëshmi dhe fakte konkrete. Ngjarjet më të fundit dhe më të rëndësishme në jetën politike dhe sociale të vendit, me debatet, opinionet dhe analizat e të ftuarve në studio.

Salloni i politikës dhe aktualitetit hap dyert 4 mbremje në javë, për të dëgjuar opinionet e politikaneve dhe analisteve. Padron i shtëpisë, gazetari dhe analisti Blendi Fevziu.

Emisioni Live

E Hënë: 22:15
E Martë: 22:15
E Mërkurë: 22:15
E Enjte: 21:00

Adresa

TELEVIZIONI KOMBËTAR KLAN
Rruga: “Aleksander Moisiu”, nr.97
Pranë Ish – Kinostudio, 1007
Tiranë, Shqipëri
Web: www.opinion.al
Marketing : 00 355 69 99 44 964
NUIS/NIPT : L52327026T