Etiketë: vetting

Ligji i ri, vetting edhe për noterët

Ligji i ri, vetting edhe për noterët

Të gjithë noterët, zëvendës noterët dhe kandidatët për t’u licencuar në këtë profesion, do t’i nënshtrohen kontrollit të pastërtisë së figurës dhe integritetit profesional. “Vettingu” i kësaj kategorie pritet të ...

Faqe 1 nga 3 1 2 3