Etiketë: debore

Dëbora zbardh Dardhën në Korçë

Dëbora zbardh Dardhën në Korçë

Fshati turistik i Dardhës është përfshirë nga reshjet e dëborës. Po ashtu, reshjet kanë përfshirë dhe zona të jetëra malore në Qarkun e Korçës. Mësohet se aktualisht drejt Dardhës është ...

Faqe 1 nga 3 1 2 3