Etiketë: bore

Foto/ Borë edhe në Tiranë

Foto/ Borë edhe në Tiranë

Reshjet me intensitet të ulët të borës kanë nisur edhe në periferi të Tiranës. Në zonat përreth malit të Dajtit dhe Surrelit kanë nisur të bien flokët e para të ...

Faqe 1 nga 4 1 2 4