Etiketë: vizite

Albin Kurti niset drejt Tiranës, ndalon në Prizren dhe jep një mesazh

Kurti shtyn vizitën në SHBA

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, e ka shtyrë vizitën e tij për në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Vizita është shtyrë për në pjesën e parë të vitit 2022. Lajmi ...

Faqe 1 nga 4 1 2 4