Etiketë: taksa

Bizneset shqiptare me barrën më të lartë në rajon,dhe për taksat bashkiake

Taksat e reja në 2020

Viti 2020 nuk pritet të ketë ndryshime të mëdha në barrën tatimore të biznesit, por penalizimet për fshehje të të ardhurave do të jenë të dyfishuara duke nisur që sot. ...

Faqe 1 nga 6 1 2 6