Etiketë: spartak koka

Pse duhet të durojmë!

Opinion/ Kush qëlloi me snajper?

Mbrëmjen e 8 Qershorit në programin "Opinion", gazetarët Artan Hoxha dhe Spartak Koka, diskutuan për atentatin ndaj Ardian Capjas, përfaqësues i fisit Capja, i cili ka qenë disa herë në ...

Faqe 1 nga 2 1 2