Etiketë: spanja

Spanja legalizon vdekjen e asistuar

Spanja legalizon vdekjen e asistuar

Ligjvënësit spanjollë kanë votua pro lejimit të vdekjes së asistuar për pacientët që vuajnë për kohë të gjatë nga sëmundje të pashërueshme dhe për personat që kanë dhimbje të papërballueshme. ...

Faqe 1 nga 4 1 2 4