Etiketë: politika

Kromi, komuniteti dhe politika

Kromi, komuniteti dhe politika

Nga Shkëlqim Kecaj Kaloi në qetësi lajmi i ndërrimit të pronësisë së AlbChrome, operatorit ekonomik më të madh shqiptar në sektorin minerar dhe të përpunimit të minerale, nga Grupi Balfin ...

Faqe 1 nga 5 1 2 5