Etiketë: lider

Opinion/ Si u vra lideri i ISIS

Opinion/ Si u vra lideri i ISIS

Mbrëmjen e shkuar në programin "Opinion" u diskutua për vrasjen e liderit të ISIS, Abu Bakr al-Bagdadi, lajm i bërë me dije nga presidenti i SHBA-së, Donald Trump në një ...

Opinion/ Debatusit e rinj!

Opinion/ Debatusit e rinj!

Mbrëmjen e 15 korrikut në programin "Opinion" u diskutua për një konkurim mes nxënësëve të shkollave të mesme, për të evidentuar debatuesit e rinj dhe për të futur frymën e ...

Faqe 1 nga 2 1 2