Sociale

Ushqimet e duhura për zhvillimin mendor të fëmijëve


               Publikuar në : 14:25 - 14/09/19 |
xhu lia

Për rritjen e fëmijëve është me shumë rëndësi që ushqimet të zgjidhen sa më të përshtatshme për zhvillimin e tyre mendor,

Më poshtë ju sjellim 5 ushqimet të cilat ndihmojnë në diçka të tillë  tek fëmijët tuaj:

Vezët

Janë të pasura me proteina dhe i mbajnë fëmijët tuaj të ngopur.

Spinaqi

Ushqim që ndihmon qelizat e trurit të rriten.

Peshku

Ndikon në zhvillimin e memories dhe inteligjencës.

Kosi

Ka yndyrna të rëndësishme për shëndetin dhe mund të kombinohet me një sërë produktesh.

Mollët

Janë të mbushur me antioksidantë.

Pas