Etiketë: reforma zgjedhore

Kthejini demokracinë Shqipërisë!

Kthejini demokracinë Shqipërisë!

-Nga Enkel Xhangoli Politika Shqiptare arriti të prodhojë përsëri me Reformën Zgjedhore dështim dhe zhgënjim për qytetarët të cilët kishin një fije shprese se politikanët tanë do të linin mënjanë ...

Faqe 1 nga 2 1 2