Etiketë: papa

Papa kritikon nacionalizmin në Hungari

Papa kritikon nacionalizmin në Hungari

Papa Françesku kritikon nacionalizmin në Hungari dhe bën thirrje për rikthim në “shpirtin evropian” dhe mbrojtjen e refugjatëve. Gjatë vizitës së tij në Hungari, Papa Françesku kritikoi rritjen e nacionalizmit ...

Faqe 1 nga 4 1 2 4