Etiketë: kompani

COVID-19/ Miliarderët e vaksinave

COVID-19/ Miliarderët e vaksinave

Një grup organizatash aktiviste thotë se të paktën nëntë drejtues ekzekutivë dhe investitorë në kompanitë që prodhojnë vaksina të koronavirusit janë bërë miliarderë vitin e fundit, falë patentave të vaksinave ...

Faqe 1 nga 2 1 2