Etiketë: universitetet

Universitetet britanike akuzohen për racizëm

Universitetet britanike akuzohen për racizëm

Universitetet në Mbretërinë e Bashkuar janë institucionalisht raciste dhe duhet të bëjnë më shumë për të mbështetur studentët me ngjyrë. Prof David Richardson, kryetar i grupit këshillues të Universiteteve në Mbretërinë e Bashkuar për ...

Faqe 1 nga 2 1 2