Etiketë: traget

Video/ Moti i keq rrezikoi përplasjen e tragetit në Vlorë

Deti i trazuar, vonohen tragetet

Moti i keq dhe dallgët e forta në Adriatik kanë pezulluar lëvizjet gjatë natës të mjeteve lundruese. Për këtë arsye, është shtyrë lundrimi i tragetit nga Brindisi (Itali) drejt Durrësit. ...

Faqe 1 nga 2 1 2