Etiketë: krimi

Krimi dhe rendi në Shqipëri

Krimi dhe rendi në Shqipëri

Situata e rendit dhe krimit në Shqipëri është trajtuar në emisionin “Opinion” të enjten e 3 Dhjetorit. I ftuar në studio përballë gazetarëve ka qenë Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj, ...

Faqe 1 nga 5 1 2 5