Etiketë: bota

Bota pas koronavirusit

Bota pas koronavirusit

Nga - Youval Noah Harari Njerëzimi tani po përballet me një krizë globale. Ndoshta kriza më e madhe e gjeneratës sonë. Vendimet që do të marrin njerëzit dhe qeveritë brenda ...

Faqe 1 nga 3 1 2 3