Etiketë: arta marku

Fjalët e kota të Gjonajt dhe Markut

Fjalët e kota të Gjonajt dhe Markut

Korrupsioni do të jetë kryefjala e punës së prokurorisë për vitin 2019. Të paktën kështu thuhet në rekomandimet që Këshilli i Ministrave i ka dorëzuar Prokurorisë së Përgjithshme. Më tepër ...

Faqe 1 nga 6 1 2 6