Life Style

Si ta bësh ish-të dashurin të kthehet sërish te ti?


               Publikuar në : 19:47 - 19/10/19 |
el ida

Krijoni hapsirë

Përpiquni t’i jepni hapsirën e nevojshme ish- it tuaj. Kështu ai ose ajo do të marrë kohë për të reflektuar dhe do të kuptojë tamam se çfarë dëshiron.

Mbani gojën

Përpiquuni që as gjatë fazës së ndarjes dhe as pas saj të mos lëshoni fjalë vend e pa vend për ish- in. Fjalët e këqia qoftë edhe të thëna në nerva e sipër e përkeqësojnë situatën.

Krjijoni ambientin

Nëse jeni ndarë për fajin tuaj, përpiquni të rikuproni dhe të ktheni gjithçka në vendin e duhur përpara se t’i kërkoni atij apo asaj kthimin tek ju.

Mos e shfaqni veten

Edhe nëse ish- i pranon të flasë sërish me ju përrpiquni që të bëni sjellje sa më të natyrshme. Frekundentoni vendet që keni frekuentuar gjithmonë bashkë dhe mos i krijoni atij apo asaj idenë se ju po përpiqeni t’i prishni mendjen.

Përpiquni vërtetë

Ndonjëherë edhe përpjekja vlen. Në vend që të mendoni përfundimin, përpiquni t’i kushtoni sa më shumë rëndësi përpjekjes./Opinion.al

Pas