-Shëndeti

Për një trup të bukur dhe me muskuj ju duhen këto ushqime


               Publikuar në : 15:25 - 25/05/19 |
geliano fataj

Muskujt kanë një rol shumë të rëndësishëm për zhvillimin e trupit tuaj. Ato mund t’i forconi përmes ushtrimeve, por edhe ushqimi ka shumë rëndësi.

Më poshtë i keni të renditura ushqimet që ju ndihmojnë në forcimin e muskujve tuaj.

Vezët

 

Bajame

Salmon

Jogurt

Mish

Vaj ulliri

Ujë

Kafe

Pas