Aktualitet

Lirohet nga detyra Prefekti i Qarkut të Fierit, kush e zëvendëson


Bëhu pjesë e Grupit Zyrtar të Opinion.al
>> KËTU <<
               Publikuar në : 16:29 - 03/12/21 |
Opi Nion

Është liruar nga detyra Prefekti i Qarkut të Fierit, Baki Bala. Vendimi është marrë në mbledhjen e sotme të Këshillit të Ministrave.  Ndërkohë në vend të tij është emëruar Lefter Shehaj.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në “Fletoren zyrtare”.

VENDIM PËR LIRIMIN DHE EMËRIMIN NË DETYRË TË PREFEKTIT TË QARKUT TË FIERIT
Në mbështetje të neneve 100 e 114, të Kushtetutës, dhe të nenit 5, të ligjit nr.107/2016, “Për prefektin e qarkut”, me propozimin e ministrit të Brendshëm, Këshilli i Ministrave
V E N D O S I:

 1. Z. Baki Bala, prefekt i Qarkut të Fierit, lirohet nga kjo detyrë.
  2. Z. Lefter Shehaj emërohet prefekt i Qarkut të Fierit.
  Ky vendim hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në “Fletoren zyrtare”.
  K R Y E M I N I S T R I
  EDI RAMA
  Në mungesë dhe me porosi
  ZËVENDËSKRYEMINISTRI
  ARBEN AHMETAJ

Pas