Etiketë: teknologji

WhatsApp me një opsion që do t’u pëlqejë tej mase

WhatsApp rritë sigurinë e tij

WhatsApp ka lëshuar një verifikim dy-hapësh për të gjithë përdoruesit, ka njoftuar kompania përmes një përditësimi në ueb-faqen e saj. Matjet shtesë të sigurisë ju lejojnë që ta mbroni llogarinë ...

Risia më e fundit nga Messenger

Risia më e fundit nga Messenger

Facebook ka filluar implementimin e kriptimit end-to-end për të gjithë 900 milion përdoruesit e tij në Messenger në fillim të këtij viti, dhe se ky implementim tashmë ka përfunduar. Ky ...

Risia më e fundit nga Facebook

Risia më e fundit nga Facebook

Facebook ka nxjerrë një tjetër version të Messenger për biznesin pasi synon të hyjë në tregjet ndërkombëtare. Sipas Reuters Messenger Lite, i cili përdor më pak internet, është projektuar të ...

Faqe 2 nga 5 1 2 3 5