Etiketë: qyteti

Qyteti i “zemrave të thyera”

Qyteti i “zemrave të thyera”

Burrat nga Chelmsford janë konsideruar nga gratë dhe të dashurat e tyre si më pak romantikë në Britani të Madhe. Studimi, i cili hulumtoi 1.500 gra në marrëdhënie afatgjata, zbuloi ...