Etiketë: pazari i ri

A ishin këto mesazhet e Kerrit?

Një histori personale

Nga Blendi Fevziu - Për fëmijët e lagjes ajo ishte zemra e vërtetë e qytetit. As Sheshi Skënderbej me policin që rrinte në mes të tij; as bulevardi madhështor dhe ...