Etiketë: miq

FOTO/ Miq apo më shumë se miq?

FOTO/ Miq apo më shumë se miq?

Fokusi kryesor tek artistët apo te personazhet e njohur shqiptar veç jetës profesionale është dhe jeta e tyre private, e cila në shumicën e kohës është në vëmendjen mediatike. Show ...