Etiketë: godet

Valdrini godet përsëri!

Valdrini godet përsëri!

Nga Albatros Rexhaj Valdrin Sahiti sapo ka prezantuar koleksionin e tij të ri, “Wedding 2017, ndërkaq për të promovuar atë ka angazhuar fotografin italian Eugenio Qose dhe modelin Mitia Breckenridge ...