Etiketë: bdi

BDI vendos: Do jemi pjesë e qeverisë

BDI vendos: Do jemi pjesë e qeverisë

Kryesia e Bashkimit Demokratik për Integrim ka vendosur që të jetë pjesë e Qeverisë së ardhshme dhe shumicës së ardhshme parlamentare që do të drejtohet nga Lidhja Social-Demokrate që drejtohet ...