Etiketë: bbc

Kina ia ndalon transmetimin BBC-së

Kina ia ndalon transmetimin BBC-së

Kanalit televiziv britanik BBC, i është ndaluar transmetimi në Kinë, ka njoftuar Administrata Kombëtare për Radio dhe Televizion, përmes një deklarate më 11 shkurt. Ky njoftim ka ardhur një javë ...

Faqe 1 nga 3 1 2 3