Etiketë: ambasadoret

Osmani shkarkon 12 ambasadorë

Osmani shkarkon 12 ambasadorë

Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani-Sadriu, me kërkesën e Ministrisë se Punëve të Jashtme dhe Diasporës, ka liruar nga detyra 12 ambasadorë të Kosovës, që ishin të emëruar politik. Sipas ministres ...

Faqe 1 nga 2 1 2