-Jetë dhe Stil

Studimi: Partnerin tradhtar mund ta kuptoni nga hobi i tij


               Publikuar në : 16:36 - 29/04/17 |
root

Mbani një sy gjithmonë te partneri juaj nëse dyshoni se ai ka një marrëdhënie seksuale me një tjetër Njerëzit jobesnik do të shkojnë aq larg sa e fshehin edhe tradhtinë dhe shpikin gënjeshtra të ndryshme për të mbrojtur veten.

Sipas hulumtimit të fundit nga Golfsupport.com, janë tipat sportiv që duhet të keni kujdes nga ta, shkruan Daily Star.

Një anketë prej 1,750 burrave që kanë hobi sportin, hulumtuesit kanë zbuluar se lojtarët e rugbyt janë më pak besnik.

Në anën tjetër, ata që merren me atletikë janë njerëzit më besnik sa u përket njerëzve që merren me sport. Studimi ka zbuluar se njerëzit që merren me sport kanë më shumë gjasa që të tradhtojnë, dhje kjo ka një shpjegim, sepse nivelet e larta të testosteronit mund të çojnë te njerëzit se duhet të bëjnë më shumë seks.

Pas