-Jetë dhe Stil

Këshilla të efektshme për të humbur peshë


               Publikuar në : 20:48 - 07/06/19 |
xhu lia

Të pasurit linja të bukura trupore dhe gjithashtu shëndet të mirë është kthyer në një nga shqetësimet kryesore të shumë njerëzve.

Dietat drastike nuk janë asnjëherë të këshillueshme, pasi ashtu siç mund të bien ato kilogramë, pas lënies së dietës rifitohen sërish.

Më e këshillueshmja është nisja e një regjimi ushqimor të balancuar dhe të shëndetshëm. Gjithashtu edhe këshillat e listuara më poshtë janë mjaft efikase.

Aktiviteti është shumë i rëndësishëm

Shtoni erëza në ushqimet tuaja

Pini ujë të ftohtë

Në mundësinë e parë bëjeni një shëtitje të shkurtër

Uleni i sasinë e kalorive duke konsumuar mollë

Hiqni ushqimet e ëmbla

Hani ushqim në pjata me ngjyra, (ua heqin oreksin)

Merrni vitamina për shkak të metabolizmit tuaj

Pas