-U tha në Opinion

A ka ushqime mjaftueshëm? Menaxherja e SPAR: Furnizimet vijojnë normalisht


               Publikuar në : 23:32 - 24/03/20 |
Al Do

Në një kohë kur qytetarët shqiptarë kanë filluar të shfaqin shqetësim për furnizimin me ushqime në ditët në vijim, Spar Albania, garanton furnizim disa mujor, ndërsa menaxherja e marketingut  Anisa Meci thotë se kompania vijon të furnizohet cdo ditë nga Italia dhe Holanda, por dhe nga vende të tjera. Meci ka shpejguar gjithashtu edhe formulën e porosive online, kur për vlera deri në 5 mijë lekë të reja porosia shkon në banesat e qytetarëve pa kosto transporti, ndërsa për blerje nën këtë vlerë transporti ka një kosto jo më shumë se 200 apo 300 lekë të reja. Meci thotë se kjo është një përvojë e sigjeruar edhe nga Spar në Europë.

“Në 14 Mars filluam të ofronim shërbimin online. Ditët e fundit, para se të shfaqej rasti me koronavirus në Shqipëri, ne kishim parë që qytetarët po blinin sasi të konsiderueshme ushqimesh. Duke parë edhe rastet e “Spar” nëpër Europë na këshilluan që orientimi të ishte drejt vlerave të caktuara edhe me qëllimin për t’ju ofruar qytetarëve qëndrimin sa më gjatë në shtëpi. Ne ju ofrojmë shërbimin falas në shtëpi për blerje deri në 5 mijë lekë të reja, ndërsa nën këtë vlerë ka një pagesë transporti që varion nga 200 në 300 leke të reja, në Tiranë dhe Durrës”.

E pyetur nëse “Spar Albania” ka produktet e nevojshme për të gjithë qytetarët, Meci tha se frunzimet nuk mungojnë dhe në magazina ka produkte për një periudhë disa mujore, ndërsa furnizimet vazhdojnë ccdo ditë si nga kompani të huaja edhe nga prodhuesit vendas.

Mecci tha ndër të tjera se Spar Albania ka zhbilluar gjithë logjistikën për ruajtjen e kushteve higjeno-sanitare për klientët dhe punonjësit, në respektimin e radhave, desinfektimin e ambjenteve, karrocave, përdorimin e masakve dhe dorezave për punonjësit./Opinion.al

Pas