-Jetë dhe Stil

9 filmat ku aktorët kanë bërë vërtetë seks


               Publikuar në : 23:04 - 08/04/19 |
xhu lia

Në gati të gjitha prodhimet kinematografike skenat ku aktorët kryejnë marrëdhënie seksuale nuk janë të vërteta.

Megjithatë ka edhe disa filma të caktuar ku aktorët e kanë kryer vërtetë aktin seksual mes tyre.

Ndonëse nuk bëhet fjalë për filma pornografikë këto janë disa nga titujt e këtyre prodhimeve kinematografike ku është bërë vërtetë seks.

1-9 songs

2-The Brown Bunny

3-Intimacy

4-Shortbus

5-The Idiots

6-Cruising

7-Lie with me

8-Anthichrist

9-Don’t Look Now/Opinion.al/

Pas