Etiketë: turjan hyska

Do të rikthehen “Product 28”?

Do të rikthehen “Product 28”?

Fillesat e karrierës së tyre Turjan Hyska, Fabian Basha dhe Alban Kondi i patën me grupit e suksesshëm  muzikor “Produkt 28”. Prej vitesh djemtë kanë vijuar jetët profesionale të ndarë ...

Faqe 1 nga 2 1 2