Etiketë: teknologjia

ARMO! Ha, merr dhe ik

ARMO! Ha, merr dhe ik

Të gjithë pronarët që kanë marrë në përdorim Rafinerinë ARMO kanë deklaruar se kanë investuar qindra miliona euro në përmirësimin e teknologjisë, siç parashikohej edhe në marrëveshje. Por në fakt ...