Etiketë: shish

Si ra SHISH pre e hakerave turq

Si ra SHISH pre e hakerave turq

Agjencia e lajmeve, Reuters, në një hulumtim ekskluziv, shkruan se disa hakera që besohet se punojnë pro-interesave turke kanë sulmuar organizatave të ndryshme qeveritare në Europë dhe Lindjen e Mesme. ...

Faqe 1 nga 2 1 2