Etiketë: ram

iPhone 7 mund të vijë me 3GB RAM?

iPhone 7 mund të vijë me 3GB RAM?

Samsung tashmë ka prezantuar Galaxy Note 7 dhe lajmi tjetër i madh në industrinë mobile gjithsesi se është një model tjetër – Apple iPhone 7, i cili pritet të prezantohet më vonë ...