Etiketë: Putin

Bota e Putinit bëhet më e vogël

Bota e Putinit bëhet më e vogël

Pas Muammar Gaddafit të Libisë dhe Omar al-Bashirit të Sudanit, presidenti rus, Vladimir Putin, është kreu i radhës i një shteti që ndiqet nga Gjykata Ndërkombëtare Penale. Por, është udhëheqësi ...

Faqe 1 nga 14 1 2 14