Etiketë: pavaresia e Kosoves

BAC, çikat n’a zbardhën faqen

BAC, çikat n’a zbardhën faqen

Qytetarët e Kosovës dhe të gjithë shqiptarët kudo që janë, këtë të shtunë, festojnë 10-vjetorin e Shaplljes së Pavarësisë së Kosovës. Për nder të kësaj dite do të ketë aktivitete ...

9 vjet Kosovë e Pavarur!

9 vjet Kosovë e Pavarur!

Më 17 shkurt të vitit 2008 Kosova u bë shtet i pavarur. Sot bëhen nëntë vjet që shqiptarët përtej kufirit tonë, festojnë shtetësinë. Me këtë rast publikojmë edhe njëherë deklaratën e ...

Faqe 1 nga 2 1 2