Etiketë: mosha

Opinion/ Çfarë moshe ndihemi?

Opinion/ Çfarë moshe ndihemi?

Në studion e ‘Opinion’, mbrëmjen e shkuar u diskutua ndër të tjera lidhur me plakjen, rënien e jetës aktive, problemet që njeriu ka me kalimin e viteve dhe për mënyrën ...

Faqe 1 nga 3 1 2 3