Etiketë: ktz

Tuna afër Cozman

Tuna afër Cozman

Tuna e cila i dha fund lidhjes 3-vjeçare me reperin, Cozman ka lenë Turqinë dhe ka shkruar në Londër. Shkak është bërë një prej markave më të njohura të veshjeve KTZ, ...