Etiketë: ilac

Qumështi, ilaç për sytë

Qumështi, ilaç për sytë

Mungesa e vitaminës D në mënyrë direkte është e lidhur me zhvillimin e degjenerimit makular të lidhur me moshën, dhe burimet e saj më të mira arrijnë nga ushqimi, veçanërisht ...

Gjendet kura për rënien e flokëve

Gjendet kura për rënien e flokëve

Rezultatet e kësaj kure kthejnë shpresat për miliona njerëz, kryesisht për ata që janë të diagnostikuar me alopecia, forma më e përhapur e rënies së flokëve te meshkujt. Sëmundja autoimune shkakton ...