Etiketë: Enkel Demi

Si nuk e kanë frikë Zotin?

Si nuk e kanë frikë Zotin?

Nga Enkel Demi  Sot, është e Premtja e Madhe, ditë morti e përbotshme, sepse pikërisht gjatë Pashkës hebraike, njerëzimi vrau Zotin. Shenja e zisë mbulon besimtarët, të cilët do të jenë ...

Foto/ Ju prezantojmë djalin e Mesila Dodës dhe Enkel Demit !

Foto/ Ju prezantojmë djalin e Mesila Dodës dhe Enkel Demit !

Ish deputetja Mesila Doda është një nënë krenare dhe nuk heziton aspak ta tregojë.Doda postoi një foto në In stagram ku shihet duke darkuar me të birin, Jonin.      Në  foto shihet sesa është rritur në të vërtetë djali i saj dhe i bashkëshortit Enkel Demi, së cilit Joni i ngjan pamasë. Çifti Doda-Demi gjithashtu kanë edhe një vajzë nga martesa e tyre, të quajtur Hana.