Etiketë: Cameria

Na mashtruan!?

Kë kërcënon Greqia?

Nga Blendi Fevziu - Ka qenë befasuese, e çuditshme dhe minimalisht e gabuar deklarata që Ministri i Jashtëm Grek, Kocias ka bërë për shtypin e Athinës javën që kaloi. Duke ...