-Jetë dhe Stil

Si të hiqni erën e duhanit nga rrobat


               Publikuar në : 11:18 - 13/07/19 |
xhu lia

Pas përfundimit të çdo mbrëmje kur mund të keni dalë në lokalet e natës ajo që ju shoqëron gjithnjë është era e duhanit që mund të keni konsumuar vetë, ose të tjerët. Më poshtë ju sjellim disa këshilla sesi mund të hiqni erën e duhanit nga rrobat pa patur nevojë t’i lani.

Më poshtë gjeni disa udhëzime:

Pa larje:

Ajrosja

Sprucues që transformojnë aromat

Sode buke

Përdorni Uthullën para larjes

Lëng limoni

 

 

Pas