Kërkuat për 'shqiperi'

Shqipëria rikthen vizat me Bjellorusinë

Shqipëria rikthen vizat me Bjellorusinë

Shqipëria ka pezulluar pjesërisht marrëveshjen për heqjen e vizave me Bjellorusinë. Vendimi është marrë të mërkurë nga Këshilli i Ministrave, me propozim të ministrit për Evropën dhe Punët e Jashtme, ...

Faqe 2 nga 2310 1 2 3 2 310
TE FUNDIT