-Jetë dhe Stil

‘Barbie’ sjellë koleksionin me kukulla, me gratë që kanë lënë gjurmë


               Publikuar në : 14:17 - 15/06/19 |
xhu lia

“Barbie” është kukulla më e famshme në botë.  Drejtues të kompanisë që prodhon këtë kukull kanë realizuar një pyetësor drejtuar nënave lidhur me preferencat që kanë ndaj “Barbieve”.

Rreth 86% të të anketuarave janë përgjigjur se janë skeptike rreth blerjes së këtyre kukullave pasi i frikësohen modelit ndaj të cilit vajzat e vogla do të ekspozohen.

Për këtë arsye drejtuesit e kompanisë vendosën të prodhojnë një seri me 17 kukulla që personifikojnë 17 gra të talentuara dhe që kanë lënë gjurmë në historinë e njerëzit./Opinion.al/

r1 r2 r3 r4 r5 r6 r7 r8 r9 r10 r11 r12 r13 r14 r15 r16 r17
<
>

 

Pas