Fushatë për popullin apo për tepsinë dhe timonin?!

Nga Dritan LACI                                                                                                                                                                                              Fushata për zgjedhjet parlamentare pothuajse përfundoi, por pyetja që shtrohet është çfarë do …

Homazh për Helmut Kol

Helmut Kol, një prej personazheve politikë më të rëndësishëm të gjysmës së dytë të shekullit të XX ndërroi jetë dje. …

Ese për Emigrantët

Nga Blendi Fevziu Jemi një popull emigrantësh. Më vjen gjithnjë në mend kjo frazë, në udhëtimet e gjata, ku pothuajse …

« Kthehu Rifresko